Samsung Galaxy S9 SM-G960F/DS 64GB Blå
[SM-G960FZBDN]

Lagerstatus: I lager

Leveranstid: skickas inom 3-4 dagar

Ord. pris: 6990kr

Sänkt pris: 6390kr

Kameran på framsidan
Ta snygga selfies och gruppbilder med frontkamera på 8 MP som har bländare f/1.7. Du kan också skapa personliga emojis baserat på dina porträtt, samt du kan lägga till specialeffekter till dina bilder.

Kameran på baksidan
Den förbättrade 12 MP bakåtvända kameran kan byta mellan f/1.5 och f/2.4 bländare så att du kan fånga otroligt skarpa och väl belysta bilder både på nattetid samt dagtid. Du kan också filma slow-motion i hela 960 bilder per sekund, och på så sätt missar du ingenting.

Imponerande stereoljud
Njut av det sofistikerade och kalibrerade AKG-förbättrade ljudet när du lyssnar på musik. De inkluderade AKG-kalibrerade hörlurarna gör det till en fröjd att lyssna på din favoritartist.

Vatten- och dammtålig
Samsung Galaxy S9 är IP68-certifierad något som betyder att den är helt dammtät, och tål att sänkas ner till 1.5 meter vatten i upp till 30 minuter.

Säkerhetsfunktioner
Du kan känna dig trygg att dina dokument och dina personliga filer hålls trygga på Galaxy S9. Den har en fingeravtrycksläsare, en irisscanner samt ansiktsigenkänning, vilket alla är smidiga funktioner som gör det tryggt och enkelt att låsa upp din telefon.

Prestanda
Samsung Galaxy S9 kommer med en Octacore-processor som består av en 2.7 GHz quad-core-processor samt en 1.7 GHz Quadcore-processor som kör alla dina appar helt laggfritt.

Android 8.0 Oreo
Android 8.0 Oreo förlänger din batteritid genom att optimera hanteringen av appar i bakgrunden samt reducerar laddtider, för en jämnare prestanda utan lagg. Notifikationskanaler ger dig mer frihet till apphantering, och låter du välja notifikationsljud eller vibration samt låter dig slumra notifikationen en viss tid.

När du använder videoappar kan du se på videon i ett pop-ut fönster även efter du har stängt appen tack vare bild-i-bild funktion. För extra säkerhet har Android Oreo skydd mot virus samt datastölder från en realtids säkerhetsskanner.

 

Typ av produkt Pekskärmsmobil
Formfaktor Beröring
Mobil
Teknik TD-SCDMA / WCDMA (UMTS) / GSM
Generationen mobilt bredband 4G
Serviceleverantör Inte specificerad
Navigering GLONASS
SIM-korttyp Nano-SIM
Antal SIM-kortplatser Ett SIM
Inmatningsenhet Multi-touch
Messaging och Internet
Meddelandetjänster SMS, MMS
Sociala nätverk och bloggar som stöds Ja
Kommunikationer
Dataöverföring EDGE, HSDPA, HSUPA
Telefonfunktioner
Telefonfunktioner Högtalartelefon, samtalstimer, konferenssamtal, flygläge, vibrerande larm
Processor
64-bitars arkitektur Ja
Minne
Internminneskapacitet 64 GB
Flash-minneskort som stöds microSDXC - upp till 256 GB
Bakre kamera
Fokusjustering Automatisk
Bildskärm
Typ OLED-skärm - färg
Färgdjup 16,7 miljoner färger
Batteri
Trådlös laddning Ja