Apple AirPods
[MMEF2ZM/A]

Lagerstatus: I lager

Leveranstid: skickas inom 3-4 dagar

1590kr

Apple drömmer om en trådlös framtid och med fem timmars batteritid och ett uppladdningsbart fodral leder de onekligen vägen dit. Hörlurarna ansluter automatiskt till dina andra Appleprodukter så att välja ljud från din iPhone, Smart Watch eller iPad kommer att bli en barnlek.
 
Trådlöst. Bekymmerslöst. Smått fantastiskt.
 
AirPods är inte som andra hörlurar. När du plockar fram dem ur laddningsfodralet aktiveras de direkt och ansluter till din iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac. Ljudet sätter igång automatiskt, så fort du sätter i hörlurarna, och pausas när du tar ut dem. Vill du justera volymen, byta låt, ringa ett samtal eller få en färdbeskrivning? Tryck bara två gånger så aktiveras Siri.
 
AirPods drivs av W1-chippet som utvecklats av Apple och använder optiska sensorer och en rörelseaccelerometer som känner av när du har dem i öronen. Oavsett om du använder en eller bägge, leder W1 automatiskt om ljudet och aktiverar mikrofonen. När du pratar i telefon, eller med Siri, arbetar strålformande mikrofoner tillsammans med ytterligare en accelerometer för att filtrera bort bakgrundsljud och fokusera på din röst. Eftersom det energieffektiva W1-chippet drar så lite batteri har AirPods branschens längsta batteritid – hela fem timmar på en enda laddning.Och tack vare laddningsfodralet kan du använda dem ännu längre – fodralet ger flera extra laddningar och en total batteritid på över 24 timmar Behöver du ladda lurarna snabbt? 15 minuter i laddningsfodralet räcker för hela tre timmars lyssning.
 
Färgkategori Vit
Header
Förpackad kvantitet 1
Kompatibilitet iPhone, iPad, iPod, Mac
Modell AirPods
Märke Apple
Produktlinje Apple
Tillverkare Apple
Ljudsystem
Rekommenderad användning Bärbar elektronik
Typ Hörlurar
Ljudutgång
Anslutningsteknik Trådlös
Hörlurar, Ear-Parts-typ Öronknopp
Ljudutgångsläge Stereo
Reglage Svara/avsluta, Volym, Nästa/föregående låt
Tillgänglig mikrofon Ja
Trådlös teknik Bluetooth
Mått och vikt
Bredd 1.65 cm
Djup 1.8 cm
Höjd 4.05 cm
Vikt 4 g

 Andra som köpt denna produkt har också tittat på: