Sony PlayStation VR
[071171984375]

Lagerstatus: I lager

Leveranstid: skickas inom 3-4 dagar

Ord. pris: 3190kr

Sänkt pris: 2777kr

Sony PlayStation VR: Fördjupa dig i en levande virtuell värld av spel. Dess 3D-ljudteknik gör ljudet skarpare och tydligare, medan den avancerade VR-bildskärmen skapar en otroligt levande spelupplevelse. Detta plug-and-play-Sony-headset är helt justerbart för optimal komfort, även efter att du har på dig den under långa perioder.
 
Nyskapande med PlayStation
PlayStation har alltid levererat upplevelser bortom vår fantasi, med allt från 3D-spelande till förstärkt verklighet. Den traditionen tar nu ett kliv framåt med PS VR. Nu kan du kliva bakom skärmen och vidare in i spelet.
 
Upplev det som att du är på plats
Du har spelat spel som fått dig att tappa grepp om tiden. Men hur är det med spel som får dig att glömma var du är? Det är precis vad PS VR gör – låter dig ta klivet in i spelet och ger dig en oöverträffad närvarokänsla.
 
Har du en PS4? - Då är du redo för PS VR
Det är bara att koppla in enheten och börja spela. PS VR drivs av PlayStation 4, så du kan helt enkelt koppla ihop enheterna och ta klivit in i nya upplevelser på några sekunder.
 
Flytta fram gränserna för spelandet
Med PS VR kan du spela på sätt och på platser som du aldrig trodde var möjliga. Det möjliggörs med en avancerad, anpassad OLED-skärm som visar bilder i en superjämn frekvens på 120 Hz, ett synfält i 360 grader samt med äkta 3D-ljud som gör att du hör exakt varifrån ljuden runt dig kommer. Låt dig uppslukas av spel som skapats direkt till PS VR, som RIGS Mechanized Combat League och VR Worlds.
 
Utformad så att du knappt känner den
Headsetet är utformat för att vara så lätt och bekvämt som möjligt. Det är lätt att ta av och på, och den låga vikten fördelas av ett justerbart pannband som passar alla.
Låt dig uppslukas men engagera andra
Låt andra delta i ett spel med eller mot dig, tack vare PlayStation VR:s funktion för social skärmdelning. Det som du ser i headsetet visas även på tv-skärmen, så att andra kan delta i all action. Låt andra hoppa in i spelet samtidigt som du går in i en egen värld.
 
 
 
3D Ja
Bredbild Bredbild
Diagonal storlek (metrisk) 14.5 cm
Formfaktor Bärbar
Gränssnitt HDMI
Skärmstorlek 5.7 tum
Typ Headset med virtuell verklighet
Upplösning 1920 x 1080
Vert. Synkr. frekv. vid max uppl. 120 Hz
Videoformat Full HD (1080p)
Diverse
Färgkategori Svart, Vit
Header
Förpackad kvantitet 1
Märke Sony
Produktlinje Sony PlayStation VR
Tillverkare UPC_EAN_reference
Mått och vikt
Bredd 18.7 cm
Djup 27.7 cm
Höjd 18.5 cm
Vikt 610 g